Seizoensbosbad

0
nieuwsbrief_blote_voeten
Categorie
SHINRIN YOKU
Datum
2023-09-27 09:30
Locatie
Vlaamse Ardennen
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Merk je dat de rollercoaster van het dagelijkse leven jou gemakkelijk uit evenwicht brengt en voel je de nood aan wat meer harmonie, rust, verbinding met jezelf? Kom dan mee bosbaden en geniet van de helende werking van het bos in alle seizoenen.

Samen gaan we Verstillen - Verbinden - Vertragen en ons Verwonderen al bosbadend zodat we beter in staat zijn om die vele prikkels gedurende de dag te verwerken en ons leven te leiden vanuit een gevoel van rust en ge-centerd-heid.

De wandelingen gaan door in kleine groepjes van 5 tot 12 personen, zijn geschikt voor alle leeftijden 12+ (jonger kan op aanvraag) en gaan door in de Vlaamse Ardennen regio Zottegem - Brakel - Oudenaarde - Geraardsbergen - Ronse - Munte
Geen fysieke vereisten, enkel een open hart en open mind + kleding die aangepast is aan het weer.
We bosbaden ook tijdens de regen (echt een aanrader zelfs) enkel tijdens storm/gevaarlijke weerssituaties wordt het bosbad geannuleerd.

Prijs:
* Voor de volledige reeks van 4 bosbaden betaal je 100€ - 120€ (Alles boven de 100€ gaat naar BOS+) 
* Apart boeken kan ook dan betaal je per bosbad 30€ - 35€ (Alles boven de 30€ gaat naar BOS+)


Barrevoets wil laagdrempelig zijn en dat ook in het prijzenbeleid. Indien dit tarief voor jou niet haalbaar is dan mag je altijd contact opnemen en zoeken we samen een oplossing.

Mail gerust voor meer info naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schrijf je rechtstreeks in via de link

Emmy van Barrevoets is een gecertificeerd bosbadgids met een jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen in de natuur. Ze zorgt voor een veilige ruimte + is de timekeeper zodat jij enkel hoeft te ontspannen en de gegidste uitnodigingen kan volgen. Haar aanpak is warm, mensgericht en verbindend. Als gezinswetenschapper en natuurcoach heeft ze ook een achtergrond in het begeleiden van menselijke processen en dynamieken. Dit maakt haar wandelingen heel uniek en levensondersteunend. Ook nadien is ze nog voor jou aanwezig als daar nood aan is.